Onze open dagen en avonden komen er weer aan en die gaan we dit schooljaar iets anders aanpakken! Wij vinden zeker in deze tijd persoonlijk contact en het gevoel dat je bij een school moet hebben heel belangrijk. Dus zorgen we voor een mix van online en fysieke experiences, op gepaste afstand en met tijdsblokken (van 1 – 1,5 uur), zodat jullie het TMH-gevoel ervaren en ruimte hebben om vragen te stellen.

  • Vind je het fijner om alle beschikbare informatie online te ontvangen/bekijken en met eventuele online activiteiten mee te doen? Dan kun je je ook opgeven voor de online variant van de open dag/avond.
  • * I.v.m. het beperkte aantal plaatsen door de coronamaatregelen kan het zijn dat we (op tijd) contact met je opnemen over je introducé. We willen namelijk geïnteresseerde studenten voorrang geven om de open dag/avond bij te wonen en vragen te stellen.
  • We gebruiken je e-mailadres om je te informeren over deze avond.
  • Als je hieronder aangeeft dat je op de hoogte wilt blijven ontvang je onze nieuwsflits enkele keren per jaar. Je kunt je op elk moment weer afmelden.